--------------------------------------------------------

piatok 3. augusta 2007

Google ADSENSE



Pre vsetkych ludi, ktori su ako tak pocitacovo gramotni vrelo pre zarobky doporucujem Google ADSENSE. Ide o program, ktory Vam poctivo plati za kazdu kliknutu reklamu zobrazenu na Vasej domovskej stranke. Konecne program je v plnej miere zakotveny na Slovensku a zacina aj v Cechach
Nejedna sa o ziaden spam, alebo ine podobne kradeze cez net. Myslim si, ze Google je dostatocna zaruka kvality.
Po zaregistrovani si mozete na svoju stranku /blog/ umiestnit reklamne bannery - ads by google. V podstate ide o publisher program. Ak uz mate svoje stranky s dostatocnou navstevnostou, tak ste vybaveni a peniaze Vam potecu na ucet od prvej minuty, hned ako Vam Google Adsense odobri konto. Ak nie, velmi lahko si mozete zostavit prezentacie na blogoch.

Po kazdom kliknuti Vam na Vas ucet v googli pride ista ciastka penazi. Ta moze skutocne kolisat od 5 centov az po 40$!
Vela zalezi od keywords - od naplne stranky, pretoze google rozlisuje obsah a podla Vasho kontestu umiestnuje dotycne druhy reklam. Na prvy krat musite zarobit 100$ aby Vam zaslali sek, potom Vam peniaze budu chodit na ucet pravidelne kazdy mesiac.
Ak ponukate pritazlivy obsah /co najunikatnejsi/ a viete ho dostatocne spropagovat tak Vas Google v tomto smere mieni sponzorovat. V lepsom pripade mozete po case podat vypoved so sucasneho zamestnania a len kontrolovat Vase prijmy online.
Znie to lakavo a hlavne to funguje.


Dolezite upozornenie - nedavajte google reklamy na Proxy /dynamicke/ stranky a nikdy, ale NIKDY si neklikajte na vlastne bannery. Nezabudajte, ze Google je Google pretoze je GOOGLE!!! Takze ziadne finty.

Moneybookers

Moneybookers je internetový platobný systém anglickej bankovej spoločnosti registrovanej vo Veľké Británii. Jeho úlohou je jednoducho, rýchle, lacno a bezpečne prevádzať rôzne peňažné transakcie prostredníctvom internetu. Moneybookers má založené účty vo viac než 30 krajinách vrátane Slovenska (v HVB banke), takže peniaze sa dajú veľmi jednoduchým spôsobom prevádzať. Po registrácií je možné prevádzať peniaze na vlastný účet u Moneybookers a odtiaľ je ďalej podľa potreby prevádzať iným užívateľom Moneybookers. Dajú sa tak posielať peniaze s minimálnymi poplatkami hocikomu na svete. Rovnako tak je možné prevádzať finančné prostriedky z účtu Moneybookers na svoj domáci bankový účet alebo si ich nechať zaslať šekom na svoju adresu.



Výhody používania Moneybookers:

- Založenie a vedenie účtu zdarma.

- Vklady bez poplatku, výber s minimálnym poplatkom.

- Výber z mnohých mien vrátane slovenských korún, EUR, USD a automatické prevody medzi -menami.

- Bezpečnosť uložených peniazi - kontrolné mechanizmy oproti odchyteniu hesla alebo neoprávneným prevodom.

- Rýchlosť prevádzania peňažných transakcií.

- Jednoduche používanie - stačí znať e-mail príjemca peniazi.

- Kedykoľvek dostupne informácie o zostatku a pohyboch na účtu.

- Možnosť platiť za nákupy v zahraničných internetových obchodoch alebo za služby
poskytovane cez internet.

- Možnosť prijímať peniaze zarobené prostredníctvom internetu v zahraničiu a prevádzať je na svoj účet v slovenskej banke.

- Možnosť zasielať a prijímať faxy a zasielať SMS do celého sveta.

- Možnosť zarábať peniaze.



Niektoré poplatky:

- Vklad na Moneybookers účet – ZDARMA, zaplatite iba za tuzemský prevod banke u ktorej maťe vedeny účet.

- Pripísanie peniazi na Moneybookers účet – ZDARMA.

- Prevod peniazi z vlastného účtu Moneybookers na iný účet Moneybookers – 1% z prevádzanej čiastky, ale nie viacej ak 0,50 €.

- Prevod peniazi z účtu Moneybookers na vlastný bankovný účet – 1,80 €.

- Zaslanie peniazi šekom na svoju adresu – 3,50 €.



Na čo si dať pozor:

Heslo rozoznáva malé a veľké písmena, musí mať najmenej 6 znakov a najmenej jedno číslo alebo jeden nepísmenový znak (napr. " - ").

Zásadne nereagovať na žiadné e-mailové, telefonické alebo iné výzvy k poskytnutiu hesla.

Moneybookers nikdy nikoho nežiada o zdelenie hesla.

K platobnému systému pristupovať zadaním adresy začínajúcej https. Zkontrolujte, že pripojenie sa deje cez šifrovaný kanál - indikuje to ikona zámka dole vo stavovom riadku prehliadača.

Pokiaľ sa pri prístupu na stránky objavi akekoľvek varovanie o neplatnosti certifikátu, neznámom vydavateľovi certifikátu a podobné hlásenia, v prihlasovaní nepokračujte.

Platobné operácie robte iba z dôveryhodného počítača. Neodporúča sa používať verejné počítače v internetových kaviarňach a podobne.

Vklad na Moneybookers účet je možné prevádzať iba prevodom z vlastného bankového účtu vedeného na meno pod ktorým ste u Moneybookers registrovani alebo prostredníctvom vlastnej platobnej karty.

U Moneybookers môže mať každý iba jeden účet.



Zabezpečenie na strane systému Moneybookers je porovnateľné so zabezpečením online bankovníctva mnoho slovenských bank.